Rooseveltstraat 8 A5, 2321 BM Leiden, NL +316 23241935
title image

Faq & Help

Gods Original Design  Faq & Help
Waar is mijn bestelling?

Na het plaatsen van de order ontvang je een e-mail met een link om jouw bestelling te kunnen volgen. Zie je deze mail niet, controleer je spam/junk mail map, wellicht is de mail daar beland. Wanneer je direct na het ontvangen van de mail op de link klikt kan het zijn dat het pakket nog niet direct volgbaar is. Wacht dan 12 tot 24 uur en check opnieuw.

Wat is de huidige status van mijn bestelling?

Om je op de hoogte te houden van de status van jouw bestelling, sturen wij je na elke stap in het bestelproces een bevestiging van de laatste status per e-mail.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij verzenden jouw bestelling binnen 2 werkdagen. PostNL bezorgd dan meestal binnen 2 werkdagen het pakket bij jou thuis. Ben je niet thuis op die dag? Je kan er ook voor kiezen om je pakket te laten afleveren bij een service punt. Kies bij het afrekenen voor de aflevering bij een service punt en voer jouw postcode in om een punt bij jou in de buurt te vinden.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland zijn de verzendkosten voor een enkel T-shirt €3,95. Bestel je een van onze andere producten is het € 6,95. Verzendkosten naar andere landen volgen z.s.m.

Hoe kan ik een artikel terug sturen?

Wil je de producten retour sturen?  Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moet worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@godsoriginal-design.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U krijgt dan het volledige bedrag terug.

U kunt het product na aanmelden retour sturen aan:

Gods Original Design
Rooseveltstraat 8 A5
2321 BM Leiden
Nederland

Staat jouw vraag er niet bij?
Neem contact met ons op via info@godsoriginal-design.com
Of bel naar: +316 23241935 en stel je vraag direct aan onze medewerkers.

Contact    Shop