Wil je de producten retour sturen?

 

 

Mocht u niet tevreden zijn met een artikel, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aangeven dat u deze wilt retourneren. Op dat moment krijgt u van ons een retourformulier toegestuurd via de mail. Nadat deze melding is verwerkt heeft u nog 14 dagen om het artikel retour te sturen.

 

De terugbetaling van uw retour gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van de retour (doorgaans binnen 1 week). Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij het artikel hebben ontvangen.

 

Let op: Wanneer u heeft betaald met AfterPay ontvang u na 16 dagen een eerste betalingsherinnering, hierin zit nog geen ophoging. In totaal heeft u 30 dagen om de factuur te voldoen voor de eerste ophoging. Als u iets retour stuurt, kunt u dit ook aangeven via de AfterPay app. Uw betaaloverzicht wordt dan gepauzeerd, zodat u rustig kan wachten tot uw retour is verwerkt. Klik hier voor meer informatie.

 

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen Circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruikt maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moet worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via      info@godsoriginal-design.com .

 

Indien producten verder zijn gebruikt dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen (is het product gedragen) dan kunnen wij de waardevermindering aan je doorberekenen of het product weigeren.

 

Wanneer u bij uw bestelling een giftcard of actiecode hebt gebruikt. Kunt u deze weer gebruiken vanaf het moment dat de retour is verwerkt. Betaling met giftcards zullen niet gelijk verrekend worden bij het online ruilen

 

Voorwaarden

 

De geleverde goederen mogen alleen ter controle – bijvoorbeeld om te passen – gebruikt worden en moeten met aangehecht etiket worden teruggestuurd (indien redelijkerwijs mogelijk). Is er schade aan het product ontstaan, dan bent u zelf voor deze waardevermindering aansprakelijk. Wanneer het artikel bij ons binnengekomen is en goed is verwerkt, ontvangt u een retourbevestiging die u hiervan op de hoogte stelt. In het geval dat u meerdere bestellingen heeft geplaatst, is het niet mogelijk om deze samen te voegen en retour te sturen. Dat betekend dat u voor elke pakbon een ander pakket retour stuurt.

 

U kunt het product na aanmelden retour sturen aan:

 

Gods Original Design
Rooseveltstraat 8 A5
2321 BM Leiden
Nederland

 

Ruilen bij ons op kantoor is ook mogelijk, tenzij u heeft betaald met AfterPay. Om teleurstelling te voorkomen, neem vooraf contact met ons op en bekijk vooraf online of er nog voorraad beschikbaar is in uw maat dan kunt u die direct omruilen bij ons op kantoor.

Free Shipping

 

Bij besteding van € 150,-